random expo

Random Expo
Datum
Headlines

LFTFLD JARIG

Cultureel Platform LFTFLD 7 jaar!

Zaterdag 29 Januari 2011
De kring en Club Up
Kleine gartmanplantsoen 7-9  Amsterdam

Met o.a. Steven de Peven (Rednose District), Zender (The Rendez Vous), The don't touch my Croque monsieurs, Mulat (LFTFLD), Barbers on the Run, Malle pietje & de Bimbo's, The Bastardz of Glitter, San Proper, 1000 Drawnings doodle sessions, George Dechev (Visuals), Jee Wee de Oesterman e.v.a.

Het collectief werd in 2004 opgericht en in februari 2004 lanceerde LFTFLD magazine hun eerste gratis mini magazine. In het magazine eel info en vrij werk over en van eigenzinnige 'leftfieldish' kunstenaars, organisaties, dj's en muzikanten. Tussen 2004 en 2010 verschenen er 23 nummers van het Magazine dat werd vespreid in een oplage van 5000. Met het blad als basis ontwikkelde LFTFLD zich tot een breed georieenteerd cultureel platform. Aktief in zowel het kunst als nachtleven en organiseren zij exposties, mode-shows, clubnachten, festivals etc. Verder zijn ze mede-organisator van het Bladenbal, het alternatief voor het boekenbal. Alle verschillende LFTFLD intiatieven worden iedere keer weer ingevuld door ander creatieven. LFTFLD wordt  gevormd door Ronald Linger, Claudia Kool, Dennis van Doorn en George Dechev.

> visit website
 

OUD EN OPNIEUW

Amsterdams Glorie - Oud & Nieuw 2010/2011
 31 december 2010
Aanvang: 22:00 uur tot: laat
Prijs: 25.- -/ 45.- euro (hoe sneller hoe goedkoper)
Locatie: Hotel Arena
Adres: 's Gravesandestraat 51, Amsterdam


Line-up: Isis, Egbert Jan Weeber, Daniel Zuur & Florian Wolff (live), Arjuna Schiks (live), Kareem Raihani, Krien Jozeph, Polyesta, Zender, Tommy van Huystee, San Proper en Monsieur Plastique

Stijlen: Tech-house, Techno, House, Ambient, eExperimenteel, Worldgrooves

Kaarten via www.allisone.nl
 

APENKOOI - XL

APENKOOI XL
Westergasterrein
31 December - Oud & Nieuw

Line-up:
Joost van Bellen
When Harry Met Sally & Tess is MORE
Nobody Beats The Drum
Nobodybeatsthedrum  (LIVE)
Don Diablo
Ramon Tapia
Zender & Meester Moeilijk
Sven&Tettero
Claire & Sheila Hill
Philip Young & Jama
Rubix
Hitmeister D
Fountain vs Peter Kan
Nizzle & Jim Aasgier
Dj Eindbaas
Oslo Hilton
The HeyKids

www.apenkooi.com
 

MASHVILLE

Mashville and Sid Lee Collective are smashing up their skills in a collaborative screen printing spectacular. Team Sid will be busy creating paper masterpieces and Mashville will take it to the next level during live screen printing sessions, cranking out the prints while adding their own colorful layer in the process. The result will be a surprising sync of creative energy, passed back and forth, altered and evolved with each step. Come feast your eyes November 26th at 18:30 in the Sid Lee Collective Gallery, Albert Cuypstraat 101. The craziness will continue at Toko after.

www.wemashville.com
www.sidlee.com
 

ADE - 2010

Vrijbuiters go Berlin Underground Festival
zaterdag 23 oktober 2010
23:00 - 11:00
Studio K
Timorplein 62- Amsterdam

disco, house, minimal, techhouse, techno

Zaal 1: Freddy Spool, Onno, Pedro (Petre Inspirescu), Praslea, Reiss

Zaal 2: Frodo, Maayan Nidam, Pep, Zip, Live: David Labeij, Live: makcim & managemend

Zaal 3:
A Hunter, Sven & Tettero, Zender
 

next event

Next Event NACHTSPELEN
DE WINTER EDITIE
ZATERDAG 3 NOVEMBER

OHet lange wachten is voorbij, de zomer achter ons gelaten maakt de Nachtspelen zich klaar voor een ijskoude wintereditie. Wanneer de grachten dichtvriezen en een dikke laag sneeuw onze stad bedekt, zal bij ons het zweet van het plafond gutsen!

Op 3 november worden de drie zalen van de Westerunie omgebouwd tot wintersport arena en tot de nok toe volgestouwd met spelletjes, sportactiviteiten, acts en andere verrassingen. Klappers als ijspegelvangen, sneeuwbalrollen, wakvissen en “zoek de Yeti” behoren natuurlijk weer tot het spel assortiment.

Al bij binnenkomst raakt de deelnemer verwikkeld in een strijd om de felbegeerde wisseltrofee. Wie voor twaalven arriveert kan meedoen aan de landenparade. Groepen van minimaal zes personen, met hetzelfde tenue, krijgen naast hun eigen vlag een gratis fles champagne (mits voor twaalf uur present).

De muzikale ondersteuning is afkomstig uit alle hoeken van het  nachtleven en betreft dan ook een aantal van de grote kopstukken. Een aantal zijn reeds bevestigd, maar we hebben nog een hoop verassingen voor je in petto, hou onze nieuwe eventpage in de gaten voor het laatste nieuws. Komende weken kunt je nog een hoop verwachten ; )

>> Klik hier voor de eventpage: KLIK HIER!


HET TRANSFORMATORHUIS
Dimitri
Cinnaman (Colors)

SHMLSS

Zender
wanka
Blitzkrieg

Maarten Pordon (Symphonica Electronica)

vj’s: Danny Merk, Zoek Dekking & MixilWESTERUNIE - ZWARTE PISTE

Hosted by Knuckle Duster agency
Palmbomen
Spacegirls
Doppelgang

Nick Verstand

vj’s: Servaes & JudocusWESTERLIEFDE - APRES-SKI

Hosted by Cartel

Aron Friedman (Crackhouse)

Brent Roozendaal (Drift Festival)
Carlos Valdes (Studio Soulrock)

Levi VerspeekMEETING POINT ANTARCTICA

Shake & Bake (Brian S en Hero de Janeiro)
Zender B2B Stefano Richetta (Click)

Peter Kan (Vrij Festival)

Django Gitano


Bezoek onze website voor meer info & Tickets: KLIK HIER!