random expo

Random Expo RENDEZVOUS AVEC UNE POULE BLEU
Artist: Oase
Location: Westergasterras, Amsterdam
Datum
Headlines

BERMUDA DELIGHT - PART 1

BERMUDA DELIGHT 001
NOISES FROM THE VORTEX
ZATERDAG 26 FEBRUARI


DEEP DISCO, & FUTURE FUNK
22:00 - 04:00 UUR - ENTREE 12.-

 
Audio: Boris Werner, Applescal live, Zender, Steven de Peven, Wanka, Eindbaas

Live Visuals: Wayne Horso, Raymond Lemstra, Señor Zendor & Lennard Schuurmans

Xtra's: Indoor rokers bioscoop + vanaf 02:00 uur gratis koffie voor de liefhebbers

DE KRING & CLUB UP
Kleine Gartmanplantsoen 7 - 9
 

COSTA DEL SOUL 2011

COSTA DEL SOUL 2011

Dames en heren hier een kleine update, Costa del soul heeft eindelijk een datum! Het zal dit jaar gaan plaatsvinden op ZATERDAG 16 JULI op het strand van Blijburg. Binnenkort gaan we starten met de earlybird verkoop en zullen we de line-up voor dit jaar bekend maken. Maar deze datum kan alvast in de agenda!
 

UNDER CONSTRUCTION

NACHTPELEN - DE ZOMEREDITIE 2011
ZATERDAG 18 JUNI
KAARTEN NU TE KOOP!

Na een lange winterslaap zijn we langzaam begonnen met de voorbereiding voor de nieuwe editie van de Nachtspelen. Omdat we nog maar net de nieuwe datum weten zijn we nog niet helemaal klaar met de website, wel kun je er nu al terecht voor de eerste earlybird tickets!

> Bezoek de website hier

 

BLADENBAL 2011

The New Beatnix Generation presents
Het Bladenbal 2011

Dinsdag 15 maart vanaf 21.00
De Kring/ Club Up
Kleine Gartmanplantsoen 7-9 - Amsterdam
Entree 8 euro

De afgelopen vijf jaar heeft het feest zich ontwikkeld tot een breed georiënteerd cultural event van de Amsterdamse Tegencultuur. Terwijl op een steenworp afstand de grachtengordel en literaire elite bijeenkomt voor het ietwat stoffige Boekenbal, verzamelt op dezelfde nacht het schuim van de stad zich in Club up en De Kring.

AUDIO: Autoblonde (live), The local spastics ((Live), Fata 'El moustache Morgana'(live), The Routines (live), Dj's : Zender (Rendez-vous), Homework, Mulat (LFTFLD) M-Cecile, DiskoMachina (Moscow Disko) en Dj Zlemmer. ART: Cato Fluitsma, Marynka Nicolai & Dj Goldfinger (Kinky Salon), Jee wee de Oesterman, Barbers on The run,What’s Happening here, Abner Preis e.a. Rotterdam Art shield zorgt weer voor opwinding in de rokersruimte van Club Up. - sowieso de gezelligste afdeling - want waar rook is is vuur. Het feest wordt traditiegetrouw om 21.00 geopend in De Kring met de dichters-estafette o.l.v Diana ozon & MC Alvredex

Magazines, Fanzines en internetzines die zich op het bal zullen presenteren zijn o.a intermagazine Hard/ Hoofd, Gonzo, Elf, Gluur, Stukkah, LFTFLD, Worm, Stem van Stirum en Ei magazine.
 

BENJI B

Strange fruit
presents
Vrijdag 18 februari 2011
 
Benji B (bbc radio 1)
Djs Thelonious and Lucky Dubz

Inmidddels kunnen we deze man een Strange Fruit resident noemen. Op 18 januari hebben wij voor de 6e keer namelijk de man met wie het voor Strange Fruit allemaal begon. Niemand minder dan Benji B komt the goods brengen naar Amsterdam. Benji zal zonder twijfel wederom de dansvloer tot een kookpunt laten komen met zijn mix van J Dilla, Joy Orbinson, Flying lotus, Erykah Badu, & Floating Points. Natuurlijk zullen Strange Fruit residents; THELONIOUS en LUCKY DUBZ jullie voorafgaand alvast in de juiste sfeer brengen met hun dansbare en explosieve sounds.

Vrijdag 18 februari
Locatie: Canvas, Wibautstraat 150, Amsterdam
Schade: 10 Euro (Earlybirds 7 euro tot 23:00 entree )
Deur open: 22:00
 

next event

Next Event NACHTSPELEN
DE WINTER EDITIE
ZATERDAG 3 NOVEMBER

OHet lange wachten is voorbij, de zomer achter ons gelaten maakt de Nachtspelen zich klaar voor een ijskoude wintereditie. Wanneer de grachten dichtvriezen en een dikke laag sneeuw onze stad bedekt, zal bij ons het zweet van het plafond gutsen!

Op 3 november worden de drie zalen van de Westerunie omgebouwd tot wintersport arena en tot de nok toe volgestouwd met spelletjes, sportactiviteiten, acts en andere verrassingen. Klappers als ijspegelvangen, sneeuwbalrollen, wakvissen en “zoek de Yeti” behoren natuurlijk weer tot het spel assortiment.

Al bij binnenkomst raakt de deelnemer verwikkeld in een strijd om de felbegeerde wisseltrofee. Wie voor twaalven arriveert kan meedoen aan de landenparade. Groepen van minimaal zes personen, met hetzelfde tenue, krijgen naast hun eigen vlag een gratis fles champagne (mits voor twaalf uur present).

De muzikale ondersteuning is afkomstig uit alle hoeken van het  nachtleven en betreft dan ook een aantal van de grote kopstukken. Een aantal zijn reeds bevestigd, maar we hebben nog een hoop verassingen voor je in petto, hou onze nieuwe eventpage in de gaten voor het laatste nieuws. Komende weken kunt je nog een hoop verwachten ; )

>> Klik hier voor de eventpage: KLIK HIER!


HET TRANSFORMATORHUIS
Dimitri
Cinnaman (Colors)

SHMLSS

Zender
wanka
Blitzkrieg

Maarten Pordon (Symphonica Electronica)

vj’s: Danny Merk, Zoek Dekking & MixilWESTERUNIE - ZWARTE PISTE

Hosted by Knuckle Duster agency
Palmbomen
Spacegirls
Doppelgang

Nick Verstand

vj’s: Servaes & JudocusWESTERLIEFDE - APRES-SKI

Hosted by Cartel

Aron Friedman (Crackhouse)

Brent Roozendaal (Drift Festival)
Carlos Valdes (Studio Soulrock)

Levi VerspeekMEETING POINT ANTARCTICA

Shake & Bake (Brian S en Hero de Janeiro)
Zender B2B Stefano Richetta (Click)

Peter Kan (Vrij Festival)

Django Gitano


Bezoek onze website voor meer info & Tickets: KLIK HIER!